Ester Pedescoll

Escultura

Curriculum

EXPOSICIONS I PREMIS

2017 Exposició col.lectiva  amb els finalistes del XXI premi d’escultura Pere Jou, Sitges, Barcelona.

Participació en la 10ª Ruta de l’Art, Castelló d’Empúries, Girona.

Exposició col.lectiva Art+Social+Tèxtil’17 al Museu Molí Fondo de Sant Joan les Fonts, Girona.

Exposició col.lectiva Genealogies. Carícies de pell girada al Museu Enric Monjo de Vilassar de Mar, Barcelona.

2016 Participació en la 9ª Ruta de l’Art, Castelló d’Empúries, Girona.

2014 Exposició col.lectiva Matèria Viva amb els escultors Beth Fornas i Jordi Torras organitzada per l’Escola Municipal d’Art de Girona, EMA.

2013 Realizació del guardó del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, Ull-Nu.

2012 Realizació de l’escultura Uróboros o l’Abraçada per l’ampliació del Jardí d’Escultures de la plaça Can Mario de Palafrugell, Fundació Vila Casas.

2011 Exposició col.lectiva  amb els finalistes dels Premis Ciutat d’Igualada.

Exposició col.lectiva Converses de passadís organitzada per l’Ajuntament d’Alcanar, regidoría de cultura a la Casa O’Connor.

Exposició col.lectiva amb els finalistes del concurs d’escultura Pere Jou, Sitges.

2010 Exposició individual Embolcalls de l’Ànima a la galería Desig Desig(n), Andorra.

Exposició col.lectiva Converses de Taller organitzada per l’Ajuntament de Canfranc i l’Associació Turística del Valle de Aragón, a la Torreta de Fusilería de Canfranc, Jaca.

2009 Segon premi en el XV Cartell de Premis Arts Andorra i exposició col.lectiva amb els finalistes al Centre d’Art d’Escaldes Engordany, CAEE, Andorra.

Exposició col.lectiva amb els finalistes del Premi d’Escultura Contemporànea de Palafrugell organitzat per la Fundació Vila Casas, a l’espai d’art Can Mario.

Exposició individual Cuirasses, al centre d’art la Llacuna, projecte Artèria, Andorra la Vella.

2007 Exposició col.lectiva Tardor d’escultura al Centre d’Art d’Escaldes Engordany, Andorra.

Adquisició de l’obra i exposició col.lectiva amb els finalistes del Premi d’Escultura Contemporànea de Palafrugell organitzat per la Fundació Vila Casas, a l’Espai d’art Can Mario.

2006 Exposició col.lectiva amb els finalistes del XII Cartell de Premis Arts Andorra al Centre d’Art d’Escaldes Engordany, CAEE, Andorra.

2005 Exposició col.lectiva amb els finalistes del III Premi Nostromo de Pintura i Escultura al Museu Diocesà de Barcelona (Pía Almoina).

Adquisició de l’ obra i exposició col.lectiva amb els finalistes del Premi d’Escultura Contemporànea de Palafrugell organitzat per la Fundació Vila Casas, a l’Espai d’art Can Mario.

Realizació i instal.lació de l’escultura Mitra i Bàcul en homentatge a Monsenyor Joan Martí i Alanís per l’escola Sant Ermengol d’Andorra.

2004 Primer premi d’escultura de la I Mostra d’arts plàstiques per a joves – Premis Sergi Mas, organitzat pel Ministeri d’Educació, Cultura, Joventut i Esports d’Andorra.

2003 Instal.lació premiada pel concurs De l’Art, de l’Esport organitzat per les Piscines Bernat Picornell, Escola Massana i Ajuntament de Barcelona.